Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. φωτισμού Feng Ming, ΕΠΕ είναι ένα από το κύριο ελαφρύ προϊόν των οδηγήσεων, που βρίσκεται στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα. Εσωτερικό φως των οδηγήσεων προϊόντων εργοστασίων φωτισμού των οδηγήσεων Feng Ming και υπαίθριος λαμπτήρας των οδηγήσεων. Για το εσωτερικό φως των οδηγήσεων, παράγουμε τους σωλήνες των οδηγήσεων T8, οδηγήσεις κάτω από τα φω'τα, επίπεδη οθόνη των οδηγήσεων, για το φως των υπαίθριων οδηγήσεων, παράγουμε τον προβολέα των οδηγήσεων, τον πλήρη φωτισμό κόλπων των οδηγήσεων, τους αθλητικούς φωτισμούς των οδηγήσεων και μερικά από το φως τοπίων των υπαίθριων οδηγήσεων. Με τη ταχεία ανάπτυξη του όγκου πωλήσεών μας στην αγορά, η Ε&Α μας επεκτείνεται γρήγορα για να ικανοποιήσει τη ζήτηση στην αγορά.

 

Η ομάδα Ε&Α μας αρχίζει τις οδηγήσεις αυξάνεται την έρευνα σχεδίου φω'των δεδομένου ότι έτος 2014, και τώρα φθάνουν στη μεγάλη απόδοση επάνω στο πλήρες φάσμα αυξάνονται τα φω'τα. Μπορέστε να βοηθήσετε τις εγκαταστάσεις σας να συγκομίσουν μέχρι 2,0 γραμμάρια ανά Watt.

 

Η Co. φωτισμού Feng Ming, ΕΠΕ εργοστάσιο καθιέρωσε στο έτος 2009 και έχει τη μεγάλη εμπειρία στην εξαγωγή των προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων. Αφιερωνόμαστε στην περιοχή φωτισμού των οδηγήσεων για να αναπτύξουμε το ελαφρύ προϊόν των απευθυνόμενων στην αγορά οδηγήσεων. Είμαστε υπερήφανοι αυτός, το εργοστάσιό μας μπορεί να κατασκευάσει το φως των σημαντικών οδηγήσεων με υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

 

Κίνα Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η κύρια αγορά μας είναι σε ευρωπαϊκά, το νότο - Αμερικανός και νοτιοαμερικάνος. Το εργοστάσιό μας εντοπίζει μεταξύ του λιμένα Shenzhen και Guangzhou, αυτό είναι κατάλληλο να επισκεφτεί το εργοστάσιο και την παράδοσή μας το εμπορευματοκιβώτιο σε σε όλο τον κόσμο βασισμένο στο λιμένα Shenzhen. Το εργοστάσιο φωτισμού Feng Ming παρέχει την υπηρεσία cOem για όλους τους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, ο φωτισμός των οδηγήσεών μας είναι μέσα πλήρης - ποιοτικά πρότυπα σε λογική και ανταγωνιστική τιμή, το σχεδιαστή και τη βοήθεια μηχανικών μας φως των οδηγήσεών μας στο καλαίσθητο σχέδιο και την άριστη απόδοση.

 

Η Co. φωτισμού Feng Ming, ΕΠΕ καλωσορίζει θερμά όλους τους συνεργάτες επισκέπτεται το εργοστάσιό μας και μοιράζεται τις ιδέες του φωτός των οδηγήσεων. Οι παραμονές εργοστασίων φωτισμού Feng Ming με σας για να μοιραστούν όλη την ώρα την ευτυχία του φωτός των οδηγήσεων, λειτουργήστε μαζί για να δημιουργήσετε το σημαντικό μέλλον.

 

Κίνα Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το εργοστάσιο φωτισμού Co.Ltd Feng Ming καθιέρωσε στο έτος 2000 και έχει 14 έτη μεγάλης εμπειρίας στην εξαγωγή των προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων. Αφιερωνόμαστε στην περιοχή φωτισμού των οδηγήσεων για να αναπτύξουμε το ελαφρύ προϊόν των απευθυνόμενων στην αγορά οδηγήσεων. Είμαστε υπερήφανοι αυτός, το εργοστάσιό μας μπορεί να κατασκευάσει το φως των σημαντικών οδηγήσεων με υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

 

Κίνα Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : MF

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~300

Ετήσιες πωλήσεις : 5.4-8.0 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
立即下载! 下载白皮书